Close
Menu

Sorry - this product is no longer available

პასტა

მაკერონი კალაბრეზე 0.5 კგ.

პასტას დამზადება ეს არის ხელოვნება, ჩვენს შემთხვევაში კი ეს არის ხელოვნება რომელიც დაიბადა და განვითარდაიტალიაში, კალაბიის რეგიონში,  კროტონე მარკიზატის ბუნებრივ პირობებში. ტერიტორია რომელსაც ახასიათებს ვენახები, ზეთისხილის ჭალები, ტყეები და ბევრი წყალი; იდეალური პირობები საუკეთესო ხორბლისთვის და აქიდან გამომდინარე საუკეთესო პასტასთვის. ასტორინოს პასტა საოჯახო ტრადიციებისა და ტექნოლოგიების გაერთიანებით იქმნება. პროდუქტის წარმოების ოთხივე საფუხურზე ხდება კონტროლი რომ პროცესი შეესაბამებოდეს ნორმის სტანდარტებს. პირველ საფეხურზე მზადდება ცომი სილას მთების წყაროს წყლითა და საუკეთესო ხარისხის დურუმის ჯიშის ხორბლის სემოლინა ფქვილისგან. შემდგომ საფეხურზე ხდება ტექნოლოგიური ჩარევა რათა ცომგანმივიღოთ სასურველი ფორმების პასტა.შემდგომი საფეხური არის პასტერიზაცია, და საბოლოო -მეოთხე ფაზა არის გაშრობა, რომელიც მიმდინარეობს ნელა, რათა პროდუქტმა შეინარჩუნოს საუკეთესო ხარისხი და სასარგებლო კვებითი ღირებულებები.

შემადგენლობა დურუმის ჯიშის ხორბლის ფქვილი სემოლინა, წყალი.
10,10 ₾
- +

პასტას დამზადება ეს არის ხელოვნება, ჩვენს შემთხვევაში კი ეს არის ხელოვნება რომელიც დაიბადა და განვითარდაიტალიაში, კალაბიის რეგიონში,  კროტონე მარკიზატის ბუნებრივ პირობებში. ტერიტორია რომელსაც ახასიათებს ვენახები, ზეთისხილის ჭალები, ტყეები და ბევრი წყალი; იდეალური პირობები საუკეთესო ხორბლისთვის და აქიდან გამომდინარე საუკეთესო პასტასთვის. ასტორინოს პასტა საოჯახო ტრადიციებისა და ტექნოლოგიების გაერთიანებით იქმნება. პროდუქტის წარმოების ოთხივე საფუხურზე ხდება კონტროლი რომ პროცესი შეესაბამებოდეს ნორმის სტანდარტებს. პირველ საფეხურზე მზადდება ცომი სილას მთების წყაროს წყლითა და საუკეთესო ხარისხის დურუმის ჯიშის ხორბლის სემოლინა ფქვილისგან. შემდგომ საფეხურზე ხდება ტექნოლოგიური ჩარევა რათა ცომგანმივიღოთ სასურველი ფორმების პასტა.შემდგომი საფეხური არის პასტერიზაცია, და საბოლოო -მეოთხე ფაზა არის გაშრობა, რომელიც მიმდინარეობს ნელა, რათა პროდუქტმა შეინარჩუნოს საუკეთესო ხარისხი და სასარგებლო კვებითი ღირებულებები.