Close
Menu
ღვინო

ატტემს შარდონე 2016 0,750ლ.

მოსავლის მიმოხილვა

რბილი მსუბუქად წვიმიანი ზამთრის შემდეგ ასევე თბილი იყო გაზაფხული, სეზონურ საშუალო მაჩვენებელზე უფრო მაღალი ტემპერატურით. მაისსა და ივნისში საშუალო ტემპერატურა დაეცა და ნალექებმა იმატა. ივლისი იყო ყველაზე ცხელი  და მშრალი პერიოდი წლის, რის შედეგადაც ნიადაგზე საირიგაციო სამუშაოები გახდა საჭირო. აგვისტო და სექტემბერი კი გამოირჩეოდა ტემპერატურისა და ტენიანობის მაჩვენებლით. ყურძნის აყვავებისდა დამწიფების ფაზები სტაბილური პროგრესული ტემპით განვითარდა, მოკრეფვისას კი მიღებულ იქნა საუკეთესო ხარისხი. 2016 წლის ზრდის სეზონი დასამახსოვრებლად რჩება ტემპერატურის დღე-ღამური ცვლილებებით, განსაკუთრებით აგვისტოს ბოლოდან სექტემბრის ბოლომდე, რამაც თავის მხრივ ხელი შეუწყო არომატული ელემენტების კონცენტრირებას და დაბალანსებულ გემოს თითოეულ ჰექტარზე. შარდონე დაიკრიფა სექტემბრის შუა რიცხვებში მოსავალი გამოირჩეოდა სიუხვით და შაქრის მაღალი კონცენტრაციით.

ვენეცია, ჯიულია, IGT ატტემს შარდონე არის შესანიშნავი ჩალისფერი ყვითელი ღვინო, მწიფე ვაშლის არომატებით. აქვს სრულყოფილი სტრუქტურის გემო შესამჩნევი სიმკვრივითა მდიდარი მინერალებით. ინტენსიურად მბზინავი ჩალისფერი-ყვითელი ღვინო ნელ-ნელა ამჟღავნებს თავის არომატებს, დასაწყისში ბანანის და გარგრის სურნელს შემდეგ მოჰყვება ტროპიკული ხილის და ზაფხულის ყვავილების მსუბუქი ნოტები, შესანიშნავ ბუკეტს ასრულებს ბალახისებრი სალბის არომატი. ძლიერ დაბალანსებულ სრულყოფილ გემოს გამოარჩევს ელეგანტურობა და არომატების სიმრავლე, ასევე დაბალანსებული მომჟავო შემდგომი გემო.
56,70 ₾
- +

მოსავლის მიმოხილვა

რბილი მსუბუქად წვიმიანი ზამთრის შემდეგ ასევე თბილი იყო გაზაფხული, სეზონურ საშუალო მაჩვენებელზე უფრო მაღალი ტემპერატურით. მაისსა და ივნისში საშუალო ტემპერატურა დაეცა და ნალექებმა იმატა. ივლისი იყო ყველაზე ცხელი  და მშრალი პერიოდი წლის, რის შედეგადაც ნიადაგზე საირიგაციო სამუშაოები გახდა საჭირო. აგვისტო და სექტემბერი კი გამოირჩეოდა ტემპერატურისა და ტენიანობის მაჩვენებლით. ყურძნის აყვავებისდა დამწიფების ფაზები სტაბილური პროგრესული ტემპით განვითარდა, მოკრეფვისას კი მიღებულ იქნა საუკეთესო ხარისხი. 2016 წლის ზრდის სეზონი დასამახსოვრებლად რჩება ტემპერატურის დღე-ღამური ცვლილებებით, განსაკუთრებით აგვისტოს ბოლოდან სექტემბრის ბოლომდე, რამაც თავის მხრივ ხელი შეუწყო არომატული ელემენტების კონცენტრირებას და დაბალანსებულ გემოს თითოეულ ჰექტარზე. შარდონე დაიკრიფა სექტემბრის შუა რიცხვებში მოსავალი გამოირჩეოდა სიუხვით და შაქრის მაღალი კონცენტრაციით.